When the astronauts sat around the galley table inside the habitat for a series of media interviews,they all showed off badges hanging from lanyards around their necks.Motion trackers on the badges will help researchers on land study the way the crewmembers move and interact with each other in a closed environment.They are also equipped with sensors that check their heart rate and the amount of light they’re exposed to.Occasionally,the astronauts take a swab of saliva,which will tell scientists what kinds of hormones they’re releasing at c ertain times of day.
【語篇導(dǎo)讀】美國在水下19米處修建了一個(gè)封閉的空間,讓宇航員在那里接受訓(xùn)練,模仿將來在太空中的生活。
In the Aquarius Reef Base,astronauts .
A.are preparing for their trips to Mars
B.aren’t prevented from bringing a lot of things
C.have a sense of fear in this limited place
D.have to kill time by watching fish outside
答案:B
解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段的“We’renotreallydeprivedofmuch...tobringiPads,iPhones,andafewsetsofclothes.”可知,這些宇航員可以攜帶很多東西。