【原創(chuàng)】《閱讀理解特訓(xùn):3真2模含解析》2014屆高三英語突破29
閱讀理解(共兩節(jié),滿分40分)
第一節(jié)(共15;每2分,滿分30分)
閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng),并在答題卡上將該項(xiàng)涂黑。
A
The old shopkeeper led me through to the back of the shop.The room was filled with boxes and photographs of people dressed in old-fashioned clothes, holding packages in their hands.
“Who are these people?” I asked.
“Satisfied customers,” answered young Mr.Hopkins.“We have a very wide choice of items for sale.Whenever I serve a new customer, I always take their picture.” Mr.Hopkins pointed to an ancient camera standing next to one wall.“Now, how can I serve you?” he added.
By this time, I had started to trust Mr.Hopkins and had begun to appreciate the lovely items on sale.I needed to buy Christmas presents for my family and friends, and this seemed to be the perfect place to purchase them.I spent a very pleasant hour being shown the commodities in Mr.Hopkins’shop.No matter what I asked for, Mr.Hopkins found it for me.Finally, I bought an antique jewelry box, a pair of riding boots, a leather-bound edition of the Complete Works of Mark