【原創(chuàng)】《閱讀理解特訓(xùn):3真2模含解析》2014屆高三英語突破52
閱讀理解(共20小題;每小題2分,滿分40分)
閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D項(xiàng)中,選出最佳選項(xiàng),并在答題卡上將該項(xiàng)涂黑。
A
Physical fitness refers to good health, and is the result of regular exercise, proper diet and nutrition, and proper rest for physical recovery. A person who is physically fit will be able to walk or run without getting breathless and he or she will be able to carry out the activities of everyday living and will not need help. How much each person can do will depend on their age and whether they are a man or woman. A physically fit person usually has a normal weight for height. The relation between height and weight is called the Body Mass Index. A taller person can be heavier and still be fit. If a person is too heavy or too thin for the height it may affect the health.
Mental health refers to a person's emotional and psychological well-being. "A state of emotional and psychological well-being in which an individual is able to use his or her thinking and emotional (feeling) abilities, function in society, and meet the ordinary demands of everyday life."