【原創(chuàng)】《閱讀理解特訓(xùn):3真2模含解析》2014屆高三英語突破49
閱讀理解(共20小題;每小題2分,滿分40分)
閱讀下列四篇短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng),并在答題卡上將該項(xiàng)涂黑。
A
My grandparents actively practiced simplicity. They both grew up in very large families and lived through the Great Depression. Saving for a rainy day and avoiding superfluous consuming was their life philosophy. Rather than seeking fulfillment through material items, they chose to spend really simple life together, with family and in nature.
Over the years my grandparents noticed dramatic changes in their community. Every year more farmland was destroyed to build larger and larger homes. As real estate prices rose, many of their neighbors sold their little homes and land. Soon theirs were the only small house on the block, surrounded by a sea of mansions. My grandparents built and lived m a small 600-square-foot cottage for most of their adult lives. Lots of family members encouraged my grandparents to expand their little old house. But they didn’t want a bigger place. They