【原創(chuàng)】《閱讀理解特訓:3真2模含解析》2014屆高三英語突破48
閱讀理解 (共20小題;每小題2分,滿分40分)
閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D項中,選出最佳選項,并在答題卡上將該項涂黑。
A
Six years ago, I walked into a local animal shelter on a cold, rainy day. Although my house was already full of cats and dogs, I still couldn’t resist an occasional visit to the shelter. This time as I was walking down the row of pens full of barking dogs I noticed a small boy looking into one of them.
He had a malnourished(營養(yǎng)不良的) looking body and a bony face with a big nose sticking out of the middle of it. He was looking at a small, golden dog. Its bony ribs were showing and its thin tail was folded between its legs. It wasn’t begging for attention like the other puppies but was hiding in the corner instead. The boy looked up at me with sad eyes and asked what was wrong with it. “It was probably abused and abandoned”, I said. “That is why it is so scared.”