【原創(chuàng)】《閱讀理解特訓:3真2模含解析》2014屆高三英語突破42
閱讀理解 (共20小題;每小題2分,滿分40分)
閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D項中,選出最佳選項,并在答題卡上將該項涂黑。
A
Over time, he pieced together his idea of what the Island of Inventions was like. It was a secret place, where all the great wise men of the world would meet to learn and invent together. Access to the island was totally restricted. To join, you had to have created some great invention for humanity. Only then could you receive the special invitation — which came with directions to the island.
So Luca spent his youth studying and inventing. Every new idea he got, he made it into an invention, and if there were something he didn't understand, he’d seek others to help him. Soon he met other young inventors and he told them about the Island of Inventions. They too dreamed of one day receiving an invitation letter.