閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C、D四個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。
A
Harry Potter fans, get ready for the journey to Hogwarts and beyond on an official guided tour of Warner Bros. This guided experience at Warner Bros. Studio Tour London — The Making of Harry Potter is the only tour of its kind, so if you’re a fan of the magical world, it’s a must-do.
What To Expect
Upon arriving, you will be greeted by an experienced guide who reveals the wonders you’ll encounter throughout your tour of the original sets and costumes from all eight of the Harry Potter films. You will be given your own personal headset to ensure you do not miss any of the fascinating behind-the-scenes facts.
Watch a short film in the cinema before you enter the Great Hall, Visit the original Hogwarts Express locomotive (火車頭) and a recreation of Platform 9¾. Climb aboard the train carriage and pose with a luggage trolley as it disappears through the platform wall.
Once the tour comes to an end, you have the option to re-enter the studio at your leisure, find that perfect souvenir at the Studio Shop, or purchase a coffee at the Studio Tour Cafe.
Additional Information
Not wheelchair accessible.
Infants (嬰兒) must sit on laps.
Travelers should have a medium physical fitness level.
This tour/activity will have a maximum of 15 travelers.
The total duration of the tour is 5 hours, comprising a 1-hour travel time to the studios, a 3-hour guided tour, and a 1-hour travel time back to London.
Cancellation Policy
If you cancel at least 3 days in advance of the scheduled departure, there is no cancellation fee. If you cancel within 2 days of the scheduled departure, there is a 100 percent cancellation fee.
1. What can be expected throughout the tour?
A. Taking photos with the actors. B. Knowing behind-the-scenes facts.
C. Creating a new Platform 9¾. D. Watching Harry Potter series again.
2. Who can join the tour?
A. Couples with little babies. B. Adults with physical disability.
C. A group consisting of 16 members. D. Teenagers with travel sickness.
3 When will canceling the trip definitely result in financial damage?
A. On the day of registration. B. On the exact day of departure.
C. 3 days ahead of the departure date. D. 4 days ahead of the departure date.
【答案】1. B 2. A 3. B
【解析】
【導(dǎo)語】這是一篇應(yīng)用文。文章是一則廣告,主要介紹了哈利波特制作之旅的行程、細(xì)節(jié)、附加信息和行程取消政策等相關(guān)規(guī)定。
【1題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)What To Expect部分第一段的“You will be given your own personal headset to ensure you do not miss any of the fascinating behind-the-scenes facts.(您將獲得自己的個(gè)人耳機(jī),以確保您不會錯(cuò)過任何迷人的幕后事實(shí))”可知,在整個(gè)旅程中游客將被提供私人耳機(jī)以確保不會錯(cuò)過幕后事實(shí)。故選B。
【2題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)Additional Information部分“Not wheelchair accessible.Infants (嬰兒) must sit on laps.Travelers should have a medium physical fitness level. This tour/activity will have a maximum of 15 travelers.(不能使用輪椅。嬰兒必須坐在膝蓋上。旅行者應(yīng)該有中等的體能水平。此旅游/活動最多可容納15名游客)”并結(jié)合選項(xiàng)可知,帶著嬰兒的夫婦可以參加該旅行。故選A。
【3題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)Cancellation Policy部分“If you cancel at least 3 days in advance of the scheduled departure, there is no cancellation fee. If you cancel within 2 days of the scheduled departure, there is a 100 percent cancellation fee.(如果您至少提前3天取消預(yù)訂,則無需支付取消費(fèi)。如果您在預(yù)定出發(fā)后2天內(nèi)取消,將收取100%的取消費(fèi))”并結(jié)合選項(xiàng)可知,如果在出發(fā)的當(dāng)天取消旅行要收取100%的取消費(fèi)。故選B。