閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C、D四個選項中選出最佳選項。
A
Jetterbug smart 3
The Jetterbug smart 3 is our simplest smartphone ever very popular with the elderly, with a list-based menu, large screen and new Health Safety Packages available.
EASY
Everything from calling and video chatting with family, to sharing photos and getting directions, is organized in a single list on one screen with large, clear letters.
SMART
In emergencies big or small, tap the Lively Urgent Response button to be connected to a professional agent who will get you the help you need, 24/7.
AFFORDABLE
50% off regular price of $150 is only valid for this quarter. For using, Lively has value plans as low as $35/month or Unlimited Talk Text plans only $45/month. Choose the plan best for you, and then add a required data plan as low as $25/month.
Monthly fees do not include government taxes or assessment surcharges. A data plan is required for the Jetterbug smart 3. Urgent Response or 911 calls can be made only when cellular service is available. Urgent Response service tracks an approximate location of the device when the device is turned on and connected to the network. Urgent Response is only available with the purchase of a Health Safety Package. Consistently rated the most reliable network and best overall network performance in the country by IHS Markit’s RootScore Reports. LIVELY and JITTERBUG are trademarks of Best Buy and its affiliated companies. All rights reserved.
1. Who are the target customers of Jetterbug smart 3?
A. Children. B. Teenagers. C. Seniors. D. Agents.
2. How much do you need to pay if you buy a Jetterbug smart 3 in three months?
A. $60. B. $70. C. $75. D. $80.
3. Where can you most probably find the text?
A. A magazine. B. A textbook. C. A biography. D. A science report.
【答案】1. C 2. C 3. A
【導語】本文是一篇應用文。文章主要介紹了一款老年智能手機Jetterbug smart 3的相關信息及本月的活動價格等內容。
【1題詳解】
細節(jié)理解題。根據(jù)第一段“The Jetterbug smart 3 is our simplest smartphone ever very popular with the elderly, with a list-based menu, large screen and new Health & Safety Packages available.(Jetterbug智能3是我們最簡單的智能手機,非常受老年人的歡迎,有一個基于列表的菜單,大屏幕和新的健康與安全包。)”可知,Jetterbug智能3深受老年人喜歡,有大屏幕和新的健康與安全包,由此可知,該手機銷售的目標群體是老年人。故選C項。
【2題詳解】
細節(jié)理解題。根據(jù)AFFORDABLE部分“50% off regular price of $150 is only valid for this quarter.(150美元的原價打五折只在這個季度有效。)”可知,本季度該手機打五折銷售,所以在這三個月內購買需要支付的費用是150*0.5=75。故選C項。
【3題詳解】
推理判斷題。根據(jù)首段“The Jetterbug smart 3 is our simplest smartphone ever very popular with the elderly, with a list-based menu, large screen and new Health Safety Packages available.(Jetterbug smart 3是我們最簡單的智能手機,非常受老年人歡迎,有列表菜單,大屏幕和新的健康安全包。)”可知,文章主要介紹了一款老年智能手機Jetterbug smart 3的相關信息,結合下文中介紹的本月的活動價格等內容可知,這是一則手機廣告,最可能出現(xiàn)在雜志上。故選A項。