閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C、D四個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。
A
Five Star Yellowstone Tour
Discover the world’s oldest national park, Yellowstone, on this grand wildlife tour. Our professional guides will give you a 5 star customer service experience on your all inclusive tour without any additional taxes or booking fees.
Starting at approximately 7 am, we will be rolling out the red carpet for you and all you have to do is to sit back and enjoy the ride. We provide snacks, bottled water, and cooked food for lunch. This tour’s main focus is on the wide variety of wildlife, Yellowstone’s rich historic landscapes as well as the fascinating prospect formed by the Yellowstone Supervolcano for over millions of years. Binoculars (雙筒望遠(yuǎn)鏡) are provided to help you appreciate the scenery better.
Whether you are an amateur photographer, a science or history enthusiast or just want to explore the outdoors, this tour has something for everyone. Our fun but professional guides will give you a first class tour in a very comfortable tour bus.
Tour snapshot
Duration: 10-12 hours
Taking Covid-19 safety measures: Click here
Hotel pickup offered
Group size: 9
Ticket type: Mobile
Available language: English
Book in advance
Scheduled date: Check availability
Total fees: $300 per adult (age 13-99); 40% discount (age 1-12)
Reserve now & pay later: Learn more
Free cancellation: For a full refund, cancel at least 24 hours in advance of the start date of the experience.
Now you’re all set! Have a great time.
21. Where is this text probably taken from?
A. A textbook. B. A website.
C. A scenery magazine. D. A travel report.
22. What can we know about the tour?
A. It has both mobile and paper tickets.
B. It is a 9-people group with extra fees.
C. It offers snacks, breakfast, binoculars and hotel pickup.
D. It highlights wildlife, historic sights and volcanic scenery.
23. What should you do for the booking?
A. Pay $180 per child for the tour.
B. Pay at once after your reservation.
C. Cancel within 24 hours for a full refund.
D. Consult the guide to check available date.
【答案】21. B 22. D 23. A
【解析】
【導(dǎo)語】本文是一篇應(yīng)用文。文章介紹了五星級黃石之旅的具體細(xì)節(jié)和注意事項(xiàng)。
【21題詳解】
推理判斷題。根據(jù)Tour snapshot部分中的“Taking Covid-19 safety measures: Click here (采取新冠肺炎安全措施:點(diǎn)擊此處)”可知,這篇文章可能來自一個(gè)網(wǎng)站。故選B。
【22題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段“This tour’s main focus is on the wide variety of wildlife, Yellowstone’s rich historic landscapes as well as the fascinating prospect formed by the Yellowstone Supervolcano for over millions of years. (本次游覽的重點(diǎn)是種類繁多的野生動物、黃石公園豐富的歷史景觀以及黃石超級火山數(shù)百萬年來形成的迷人前景)”可知,關(guān)于這次旅行我們能知道它突出了野生動物、歷史景觀和火山景觀。故選D。
【23題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)倒數(shù)第四段“Total fees: $300 per adult (age 13-99); 40% discount (age 1-12) (總費(fèi)用:每位成人300美元(13-99歲);40%折扣(1-12歲))”可知,你應(yīng)該為預(yù)訂做的事情是為每個(gè)孩子支付300×(1-40%)=180美元。故選A。