閱讀下列短文,從題中所給的A 、B 、C 、D四個選項中選出最佳選項。
A
Welcome to Rainbow School Clubs, Kent’s funniest, safest before & after school clubs, summer clubs for 4-to-11-year olds.
The play environment allows the children to be offered a selection of structured activities and play opportunities which take place both in and outdoors, weather permitting, e.g. art & craft, board games, construction activities, role play, clay modeling, home corner, pool table, kwik-cricket, ball games and much more.
Qualified and experienced police check (無犯罪記錄) workers understand the importance of play and how this impacts on the individual development needs of children.Workers receive ongoing training to ensure the quality of care is paramount (最高的). All clubs are registered with Ofsted (where legally required to do so), and inspected in accordance with the law & guidance surrounding the care of children in a play environment. Parents/Carers are issued with terms and conditions upon registration. A comprehensive list of policies which the club operates by is available at the clubs. You will be required to complete registration forms for your child prior to joining.
Denise Howard set up Rainbow School Clubs in 2002 to meet the rising demand for out of school childcare. As a parent Denise was aware of the importance of choosing the right child care for your children out of school hours. Rainbow School Clubs aim to widen the alternatives available for parents when choosing childcare by providing affordable good quality care.
A light tea is provided i.e. sandwiches, biscuits, fruit, squash etc. All pick-ups done using our own transport—taxis are not used. For information, contact Denise Howard on 07717214041.
1. Who do Rainbow School Clubs target?
A. Workers skilled in playing board games.
B. Employers eager for career development.
C. Children crazy about outdoor play games.
D. Parents in urgent need of off-class childcare.
2 What is the entry requirement for people joining Rainbow School Clubs?
A. Fill in the registration forms. B. Receive ongoing training.
C. Inspect the play environment. D. Give tips on the operation.
3. Which of the following is unavailable at the club?
A. The good childcare. B. Taxi pick-ups.
C. The qualified staff. D. Fruits and biscuits.
【答案】1. D 2. A 3. B
【解析】
【導語】這是一篇應用文。文章一則Rainbow School Clubs的廣告,介紹了該課后俱樂部的多種優(yōu)勢。
【1題詳解】
推理判斷題。根據(jù)第一段“Welcome to Rainbow School Clubs, Kent’s funniest, safest before & after school clubs, summer clubs for 4-to-11-year olds.(歡迎來到 Rainbow School Clubs,肯特最有趣、最安全的校前和校后俱樂部,4至11歲兒童的夏季俱樂部)”和第三段的“You will be required to complete registration forms for your child prior to joining.(您需要在加入之前為您的孩子填寫登記表)”推知,這則廣告的目標人群是急需給孩子找課后照看的家長。故選D。
【2題詳解】
細節(jié)理解題。根據(jù)第三段的“You will be required to complete registration forms for your child prior to joining.(您需要在加入之前為您的孩子填寫登記表)”可知,加入Rainbow School Clubs的要求是加入之前父母需要填寫注冊表格。故選A。
【3題詳解】
細節(jié)理解題。根據(jù)最后一段的“All pick-ups done using our own transport—taxis are not used.(所有的接送都用我們自己的交通工具——出租車不包括在內(nèi))”可知,出租車接送不包括在俱樂部的服務內(nèi)。故選B。