A
Many people like traveling, but they cannot take their dogs wherever they go. Some people let their dogs stay alone at home while others ask someone else to take care of their pets. If you’re leaving your beloved pet at home for a holiday, it can turn into a bad experience. Luckily, you don’t have to worry about your dogs anymore because Rover can cover for you while you are on leave. Rover is the latest service to offer at•home dog boarding. It’s a good alternative (替代物) to boarding your dog at a dog boarding kennel (狗舍) or your neighbor’s house.
The way Rover works is sort of like Airbnb. Dog owners surf the Rover website or app for pet sitters (照看者), which can be organized by zip code (郵政編碼) and available dates. Information of pet sitters is provided, complete with many reviews, specific services and rates. Now Rover has over 25,000 pet sitters in more than 5,000 US cities. And they’re all experienced pet sitters.
After finding someone that meets your needs, just send messages to the pet sitter to arrange a meeting. Then, like Rover says, all that is left to do is relax! Rover’s pet sitters are encouraged to send text and picture information throughout the day, and if there’s a medical emergency, the site will send a vet (獸醫(yī)). Besides, don’t worry about a pet sitter who fails to help you, because someone else will soon take his or her place.
Happy doggie, happy travels—that sounds good to us. To learn more about Rover, click here.
1. What kind of service does Rover mainly provide?
A. Helping people take care of their dogs. B. Helping parents look after their kids.
C. Telling people where to travel to. D. Providing information about dogs.
2. According to Paragraph 2, we can know about a pet sitter through .
A. sending emails
B. making phone calls
C. asking other dog owners
D. looking at information on Rover
3. What is a Rover pet sitter encouraged to do?
A. Walk the dog every day.
B. Learn some first aid skills.
C. Call the pet owner anytime.
D. Provide the latest information about the dog.
【答案】1. A 2. D 3. D
【解析】
【分析】這是一則廣告。文章主要介紹了Rover主要提供幫助人們照顧他們的狗的服務(wù)。
【1題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段Luckily, you don’t have to worry about your dogs anymore because Rover can cover for you while you are on leave.(幸運(yùn)的是,你不必再擔(dān)心你的狗了,因?yàn)?/span>Rover可以在你休假時(shí)為你代勞。)由此可知,Rover主要提供幫助人們照顧他們的狗的服務(wù)。故選A。
【2題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段Dog owners surf the Rover website or app for pet sitters (照看者), which can be organized by zip code (郵政編碼) and available dates. Information of pet sitters is provided, complete with many reviews, specific services and rates.(狗主人們可以在Rover網(wǎng)站或?qū)櫸锉D?span lang="EN-US">app上沖浪,這些網(wǎng)站可以根據(jù)郵政編碼和可用日期來組織。提供寵物保姆的信息,包括許多評(píng)論,具體的服務(wù)和價(jià)格。)由此可知,我們可以通過查看Rover上的信息來了解寵物保姆。故選D。
【3題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段Rover’s pet sitters are encouraged to send text and picture information throughout the day, and if there’s a medical emergency, the site will send a vet (獸醫(yī)).(鼓勵(lì)Rover的寵物保姆全天發(fā)送文本和圖片信息,如果出現(xiàn)醫(yī)療緊急情況,站點(diǎn)將發(fā)送獸醫(yī)),由此可知,鼓勵(lì)Rover寵物保姆提供關(guān)于狗的最新信息。故選D。