A
(2021·洛陽高一檢測)
Discover the forest with friends!
Once again we will be hosting our popular Discovery Day Camp. This youth Discovery Day Camp returns this year for ages 7—10. Join in the fun of exploring nature through a variety of outdoor activities, games and skill-building challenges. This 5-day camp will help your child discover how great the outdoors is, guided by our Outdoor Education staff. They will even get to create and take home their own pieces of nature.
Activities may include: fire and shelter building, Wolf Centre visit, Sled Dog visit、team building games and exercises.
Dates: July 27—July 31, 2020
Duration: Day trip
Times: Daily from 9: 00 am to 4: 00 pm
Price Details: Per package, per person.
Price: $200 per youth plus HST. Register online under our Summer Events!
Skill Level: Beginner
Includes: AU tools and equipment associated(與……有關的)with activities. Participants will pack their own personal loots and lunch for the day.
Parents — are you not sure what to do while your children are enjoying our camps? We have lots of opportunities for parents while their children are exploring the Forest—Campsites, Accommodations, Cookhouse, Trails, and more! Check out our Events page and see if there are other activities you would like to participate in!
Do you want to mix it up and see what else there is in Halliburton? Check our local Tourism Website and see what the community(社區(qū))has to offer!
【文章大意】文章主要介紹了夏令營的招生對象、活動內容、價格、開營時間等相關內容。
21. When does the camp begin?
A. On July 7th. B. On July 10th.
C. On July 27th. D. On July 31st.
【解析】選C。細節(jié)理解題。根據(jù)“Dates: July 27—July 31, 2020”可知此次夏令營是從2020年7月27日開始到7月31日結束, 故夏令營的開營時間是7月27日, 故選C。
22. What can you do at the camp?
A. Transport by sledge.
B. Create some fun games.
C. Visit endangered animals.
D. Learn some survival skills.
【解析】選D。細節(jié)理解題。根據(jù)第二段中They will even get to create and take home their own pieces of nature. “他們甚至能夠創(chuàng)造并帶回他們自己的自然知識。”可知此次夏令營主要學習一些自然知識, 再結合第三段中fire and shelter building “生火和避難所的建造”可知此次夏令營可以讓參與者學到一些野外生存技能。故選D。
23. What does the camp provide for parents?
A. Experienced guides.
B. Accommodation in hotels.
C. Choices different from children’s.
D. Opportunities to explore the forest.
【解析】選C。細節(jié)理解題。根據(jù)倒數(shù)第二段可知夏令營舉辦方也為父母提供了很多可供選擇的活動, C選項Choices different from children’s(不同于孩子們的活動選擇)對題干的問題What does the camp provide for parents? (夏令營為父母提供什么? )回答較為全面準確。故選C。