A
If you were to do a web search for “apps to make you money”, you'd get thousands of results. Many, a majority even, of those results are scams (詐騙). There are some that do reward you for your time, though.
Media Insiders
Media Insiders is a public opinion app that gathers data for its clients using surveys and other methods. Its rules indicate that you must be active at least once a week to earn rewards, which can accumulate (累計) and then be used to exchange prizes.
Checkpoints
CheckPoints is an app that tracks what you do on the Internet, rewarding you for certain things. Are you a movie fan? Watching a movie can earn you points. Want to do some shopping at an Internet store? You can earn points for that as well. Those points can then be exchanged for rewards such as gift cards at your favorite stores.
Pact
Need some financial motivation to make your plan to keep a healthy diet work? Pact is here for you. By pledging (保證) to eat a specific amount of fruits and vegetables or drink a certain amount of water in a day, you can earn money. Be careful, though! It will charge you for failing to fulfill your Pact!
These apps are generally reliable. However, you should be cautious whenever giving your information out through apps or on the Internet. For tax purposes you will have to give your full real name. These apps generally pay you through PayPal or by sending rewards to your address, so it is not recommended that you give out any banking information to the apps.
1. If you like making comments you may be advised to use ______.
A Pact B. CheckPoints C. Media Insiders D. all the three apps
2. What's the function of Pact?
A. Recording what people have eaten. B. Preventing people from eating meat.
C. Urging people to eat healthily. D. Helping people to make money quickly.
3. What can we know from the last paragraph?
A. We had better not give our bank card numbers to these apps.
B. There are still a lot of problems existing in these apps.
C. We need to pay for using these apps.
D. Only a few people use these apps.
【答案】1. C 2. C 3. A
【解析】
【分析】本文是一篇說明文,主要介紹了幾款讓你賺錢的應用程序。
【1題詳解】
推理判斷題。根據第一段的“Media Insiders is a public opinion app that gathers data for its clients using surveys and other methods.(Media Insiders是一款公眾意見應用,通過調查和其他方法為客戶收集數據。)”可知,如果您喜歡發(fā)表評論,建議您使用“Media Insiders”這個軟件。故選C。
【2題詳解】
推理判斷題。根據Pact部分的“Need some financial motivation to make your plan to keep a healthy diet work? Pact is here for you. By pledging (保證) to eat a specific amount of fruits and vegetables or drink a certain amount of water in a day, you can earn money.(需要一些經濟動機來制定你的計劃來保持健康的飲食?Pact是為你而來。通過保證每天吃一定數量的水果和蔬菜或喝一定數量的水,你可以賺到錢。)”可知,Pact的作用是敦促人們健康飲食。故選C。
【3題詳解】
細節(jié)理解題。根據最后一段的“These apps generally pay you through PayPal or by sending rewards to your address, so it is not recommended that you give out any banking information to the apps.(這些應用程序通常通過PayPal或向你的地址發(fā)送獎勵,所以不建議你向這些應用程序提供任何銀行信息。 )”可知,我們最好不要把我們的銀行卡號碼給這些應用程序。故選A。