A
◇ Shape
According to their website, Shape is a magazine for American women with active lifestyles. This women’s health magazine covers everything from diet and exercise to psychology. What is great about Shape is that it knows that it must cover a lot more than Fitness to give women all the information they need to stay healthy. Besides all the great features included in their print magazine, they also have an easily accessible website that anyone can use.
◇ Women’s Day
Women’s Day is not only specifically a women’s health magazine, but also includes a little of what Shape has, along with more information on other parts of life: family, money, travel and style. Many of the articles in Women’s Day deal with specific diseases that are common to women, such as heart disease, breast cancer and others.
◇ Women’s Health
From tips to recent health news to articles about world affairs, Women’s Health has everything that you expect in a women’s health magazine. Another great feature is that Women’s Health has a great website full of information, as well as articles from past magazines that you can check out. This is a great resource, since it lets you get to see articles well at the office.
◇ Fitness
This magazine covers important topics such as physical fitness, health & beauty, and mental health. It offers something new in each issue, and it’s always easy to understand.
The workouts are clearly presented with good photos to illustrate (說(shuō)明) every movement, and almost all can be done without making a trip to the gym.
21. What’s the purpose of writing the text?
A. To describe some famous websites.
B. To introduce some health magazines for women.
C. To predict the best-selling writers.
D. To advertise some fashion magazines for women.
22. How is Women’s Day different from the others?
A. It gives people a lot of health information.
B. It provides information on family life.
C. It includes many articles about women.
D. It deals with many life problems.
23. What makes the information in Fitness easy to understand?
A. Good examples. B. Illustrative pictures.
C. Interesting stories. D. Important topics
【答案】21. B 22. D 23. B
【解析】
【分析】本文是一則廣告,屬于應(yīng)用文,主要介紹了份與女性健康的雜志的相關(guān)信息。
【21題詳解】
推理判斷題。本文是一則廣告,介紹了四份與女性健康有關(guān)的雜志的具體信息。主要起告知讀者的作用。故選B。
【22題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段第一句“Women’s Day is not only specifically a women’s health magazine, but also includes a little of what Shape has, along with more information on other parts of life: family, money, travel and style.(《Women 's Day》不僅是一本專(zhuān)門(mén)為女性打造的健康雜志,還包括了一些《Shape》雜志擁有的信息,以及更多關(guān)于生活其他方面的信息:家庭、金錢(qián)、旅行和時(shí)尚。)”可知,Women’s Day中含有關(guān)于日常生活部分的內(nèi)容,這些內(nèi)容是其余三個(gè)雜志沒(méi)有的。故選D。
【23題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章最后一句“The workouts are clearly presented with good photos to illustrate (說(shuō)明) every movement, and almost all can be done without making a trip to the gym.(這些鍛煉都配有清晰的圖片來(lái)說(shuō)明每一個(gè)動(dòng)作,而且?guī)缀跛械膭?dòng)作都不用去健身房就能完成。)”可知Fitness里有很多圖片對(duì)內(nèi)容進(jìn)行闡述,幫助讀者理解雜志內(nèi)容。故選B。