閱讀下面短文,從每題所給的A、B、C和D四個選項中,選出最佳選項。
A
F the Art World competition
.Prize - The winner of each type will get the chance to display their artworks in a week-long exhibition in Chelsea, New York.
.Eligibility - Open to artists all over the world.
.Entry Fee(參賽費)-$24 for a maximum of 3 submitted(提交的)photos.
.Date of Exhibition - From 25th April to 2nd May.
F the Art World is an international art competition organized by www.ftheartworld.com which is quite unusual, compared to other competitions. The artworks are not judged on the basis of creativity and skill. Instead, they're judged by the depth of the subject matter. The subject this year is “A Competition About Change”, where artists can try and show how they'd like to change humanity in a good way.
Notes
*For this competition, there are three types for submissions, namely: street art, fine art, and digital art.
*Each type will have a winner as chosen by the organizers and all the winners will have the wonderful chance to exhibit their works at the Unarthodox Gallery in New York in a week-long exhibition.
*All the winners will also receive 100% of the sale price when any of their artworks are sold!
Winners will also be displayed on the website and the entrants' artworks will also be displayed in the opening ceremony(儀式)as well.
1. What is special about F the Art World Competition?
A It is free to attend. B. It lasts for over a week.
C. It is open to artists in New York. D. It centers on the depth of the artworks.
2. What will the winners get?
A. Prize money. B. A chance to visit an exhibition.
C. A written judgement of their artworks. D. Money from the sale of their artworks.
3. Where will the entrants' artworks be shown?
A. In the street. B. In the opening ceremony.
C. On the website. D. At the market.
【答案】1. D 2. D 3. B
【解析】
【分析】本文是一篇應用文。主要詳細介紹F the Art World competition的征稿啟示,及獎勵細節(jié)。
【1題詳解】
細節(jié)理解題。由第五段中“The artworks are not judged on the basis of creativity and skill. Instead, they're judged by the depth of the subject matter.”(這些作品不是通過創(chuàng)造力和技巧來判斷的,相反,他們是根據(jù)主題的深度來判斷的)可知,它的特別之處在于關注作品深度。故選D項。
【2題詳解】
細節(jié)理解題。由文中第三個*處的表達“All the winners will also receive 100% of the sale price when any of their artworks are sold!”(當他們的任何作品被出售時,所有獲勝者也將獲得百分之百的售價)可知,獲勝者能得到出售作品的錢。故選D項。
【3題詳解】
細節(jié)理解題。由最后一段“... the entrants' artworks will also be displayed in the opening ceremony(儀式)as well”(參賽者的藝術作品也將在開幕式上展出)可知,參賽者的作品會在開幕式上展出,故選B項。