A
Welcome to the State Park, where fun, fitness, and education come together!
Don’t miss our new summer classes, which are available during May 23—Aug 5!
● Swimming lessons: Age 4 – adult. Cost: $5 per class or $15 for one month.
● Hiking: Have a park keeper hike with you through our paths and teach you about the park’s wildlife and plants. The park is a perfect spot for hiking.
● Soccer: Our youth soccer program is unusual and non-competitive. Different teams are formed every day. The focus is on each player learning to work as a team, not on one team winning it at all.
● Boating: These classes are only for 20-year-olds and above. Fishing is only allowed with a permit.
● Bicycling: We have special paths built for bicyclists. Signs are posted for self-guided tours of our park.
Group cycling is also available with a park guide. Paths range from easy to challenging.
A message from the director:
Hiking paths! Sports fields! Playgrounds! Campgrounds! Fun activities! The State Park offers something for everyone. We have a number of plants and animals, which are in danger of dying out, being protected in our park. Sign up for one of our new summer community classes, or take a camping trip with your friends or family. All the facilities here are set up with modern systems, so you don’t have to struggle while enjoying yourself—unless you want to!
Glen Harwood, Park Director
Experience being a park keeper:
Are you 13-17 years old? Ever wonder what it would be like to be a park keeper? It’s a competitive field, but you can get ahead by volunteering with our Teen Keeper Program. Depending on your age and responsibilities, you can even earn college credits for certain universities!
1. If you plan to swim regularly in the park in June and July, you should pay ________.
A. $5 B. $15 C. $25 D. $30
2. What can you learn from the passage?
A. You can cycle alone or with a group.
B. We can see all plants and animals in the park.
C. Special paths will soon be built for bicyclists.
D. There are many volunteer programs in the park.
3. Where can we most probably read this passage?
A. CNN: Current News. B. Fox sports: Special Events.
C. MSN: Recreation & Entertainment. D. USA today: Focus Reports.
【答案】1. D 2. A 3. C
【解析】
【分析】這是一篇應(yīng)用文。文章主要介紹了State Park舉行的一些活動和注意事項。
【1題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段“Swimming lessons: Age 4 – adult. Cost: $5 per class or $15 for one month.(游泳課程:4歲-成人。費用:每節(jié)課5美元或一個月15美元。)”可知,兩個月的費用是30美元。故選D。
【2題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第六段“Bicycling: We have special paths built for bicyclists. Signs are posted for self-guided tours of our park.(騎自行車:我們有專門的自行車道。我們的公園張貼了自駕游的標(biāo)志。)”和文章第七段“Group cycling is also available with a park guide.(在公園導(dǎo)游的指導(dǎo)下,也可以集體騎自行車。)”可知,你可以獨自騎自行車,也可以結(jié)伴而行。故選A。
【3題詳解】
推理判斷題。根據(jù)文章標(biāo)題“Welcome to the State Park, where fun, fitness, and education come together!(歡迎來到州立公園,這里是娛樂、健身和教育的集合!)”可推知,本文主要介紹了娛樂休閑類的活動,所以文章可能出自MSN:休閑與娛樂。故選C。