A
YOUR LIST OF "MUST READ."
Of Human Nature and Good Habits: Baby Steps to Follow Mother Nature
Prabhash Karan
Hardback·▏Paperback ▏E-book
$26.99 ▏$18.99 ▏$3. 99
Research claims that keeping only 5 good habits—eat healthy, exercise, drinking moderately, not smoking and keeping a healthy body weight—can not only keep the life thriving through golden years but also make a man's life longer at age 50 by 12 years, and a woman's by 14.
Loving Memories: A collection by B. J. Barkley
B. J. Barkley
Hardback ▏Paperback ▏E-book
$29. 99▏$19. 99▏$3. 99
Author and poet В. J. Barkley invites readers to go on a journey in Loving Memories. This is a collection of mother's experiences expressed through poetry.
It's In The Bible!; A Practical Historical and Sociopolitical Perspective of Scripture Arthur Padilla
Hardback▏Paperback▏E-book
$29.99▏$19.99▏$3.99
It's In The Bible! Takes a practical, approach in describing the significant historical, social, and political influence The Bible has had and is having on human society today.
S413
Saniyah Chisti
Hardback▏Paperback▏E-book
$34.99▏$23.99▏$5.99
After breaking up, Elizabeth falls in love with Sean, the billion law student. In the process of her spiritual awakening, she ends up discovering the secret of the world.
1. Which book may help you live a longer life?
A. Of Human Nature and Good Habits B. Loving Memories
C. It's In The Bible! D. S413
2. If you like reading poetry, you may read the book by .
A. Saniyah Chisti. B. B. J. Barkley C. Prabhash Karan D. Arthur Padilla
3. How much will you pay if you buy a hardback book by Saniyah Chisti?
A. $26.99. B. $23.99. C. $29.99. D. $34.99.
【答案】1. A 2. B 3. D
【解析】
【分析】本文是一篇應用文。文章主要介紹了四本必讀書籍的價格和其主要內(nèi)容。
【1題詳解】
細節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段“Research claims that keeping only 5 good habits—eat healthy, exercise, drinking moderately, not smoking and keeping a healthy body weight—can not only keep the life thriving through golden years but also make a man's life longer at age 50 by 12 years, and a woman's by 14.(研究表明,只要保持5個好習慣——飲食健康、鍛煉身體、適度飲酒、不吸煙和保持健康的體重——不僅能使人的生活在黃金時代蓬勃發(fā)展,而且能使50歲時男人的壽命延長12年,女人的壽命延長14年。)”可知,Of Human Nature and Good Habits這本書可以幫助長壽。故選A項。
【2題詳解】
細節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段“Loving Memories: A collection by B. J. Barkley”和“This is a collection of mother's experiences expressed through poetry.(這是一本通過詩歌表達母親經(jīng)歷的集合。)”可知,喜歡讀詩的人可以買B. J. Barkley的作品集。故選B項。
【3題詳解】
細節(jié)理解題。根據(jù)文章倒數(shù)第四行“Hardback(精裝)$34.99”可知,如果你買一本Saniyah Chisti的精裝書需要$34.99。故選D項。