A
Want a wonderful travel in London? Don’t miss the following!
The Guards Museum
The Guards Museum was created as an educational tool for the newest intake of the Guards and includes exhibits of uniform for the five Roval regiments (團(tuán)) dating from the Civil War, with details of the nature and origin of their ceremonial duties right up to their contemporary role. To anyone interested in these world-famous soldiers this London tourist attraction is a must-see.
Telephone: 020 7414 3428
Toy theatre
Toy theatre (or paper theatre) was most popular in the 1800s, and consists of paper theatres, some with an extraordinary level of detail, allowing children to stage their own productions at home, usually with cut-out sheets of figures for the scenery, props (道具) and various characters in the play.
Telephone: 020 7967 1066
Charles Dickens Museum
The Charles Dickens Museum, an author’s house museum at Doughty Street, is a celebration of one of the greatest novelists in British history. The museum exhibits over 100, 000 items from personal items to artworks (藝術(shù)品) from some of his books. It is said that Dickens wrote 3 of his most famous stories while living here, Oliver Twist, Nicholas Nickleby and The Pickwick Papers. The building is the writer’s only surviving London house and we can get to know what life in the household would have been like.
Telephone: 020 7405 2127
Foundling Museum
The Foundling Museum was originally one of the first houses in London for abandoned children and housed over 27, 000 children before its closure (關(guān)閉). Since then this London attraction has transformed (轉(zhuǎn)化) itself into one special London museum with a large collection of artworks and social history relating to the children taken in and the terrible social problems that led to children being abandoned by their parents.
Telephone: 020 7841 3600
1. Which will you call if you prefer some history of the army?
A. 020 7414 3428 B. 020 7967 1066
C. 020 7405 2127 D. 020 7841 3600
2. What can we learn from the Charles Dickens Museum?
A. The house remains famous as before.
B. It is Charles Dickens’ only surviving house.
C. Visitors can have a taste of Dickens’ life there
D. Charles Dickens wrote most of his novels there.
3. Which used to be a welfare(福利) institute?
A. The Guards Museum B. Toy theatre
C. Charles Dickens Museum D. Foundling Museum
【答案】1. A 2. C 3. D
【解析】
這是一篇應(yīng)用文。介紹了四處倫敦有特色的博物館和劇院。
【1題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。第二段最后一句To anyone interested in these world-famous soldiers this London tourist attraction is a must-see.可知對(duì)任何對(duì)這些世界聞名的士兵感興趣的人來(lái)說(shuō),這個(gè)倫敦旅游景點(diǎn)都是必游之地。如果你比較喜歡軍隊(duì)的歷史,你可以打The Guards Museum的電話020 7414 3428,故選A。
【2題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)Charles Dickens Museum部分最后一句The building is the writer’s only surviving London house and we can get to know what life in the household would have been like.可知這座建筑是作者在倫敦僅存的房子,我們可以了解這個(gè)家庭的生活是什么樣的。即游客可以在那里領(lǐng)略狄更斯的生活。故選C。
【3題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)最后一段第一句The Foundling Museum was originally one of the first houses in London for abandoned children and housed over 27, 000 children before its closure可知棄嬰博物館最初是倫敦最早為棄嬰修建的房屋之一,在關(guān)閉前,曾為27,000多名兒童提供住所。即Foundling Museum過(guò)去是作為孤兒院福利機(jī)構(gòu)存在的,故選D。