A
National Geographic Exhibit "Titanic: The Untold Story"
The National Geographic Museum is always an interesting and educational place to visit. The admission isn't free but is definitely worthwhile for unique exhibits like this. We'll be taking a self-guided tour hut there may also he museum staff on hand.
About the exhibition
On this exhibition, you will be surprised to find that the sunken Titanic was discovered by Robert Ballard, who was then carrying out a top secret Cold War mission(任務(wù)). In 1985,Ballard’s mission was to dive to depths of 9,800 feet using a camera system called Argo to find and document the exploded remains of the submarine (潛艇) Scorpion. The objective of the mission was to gain evidence to determine what led to her loss. After concluding his successful investigations,Ballard used the final 12 days of his expedition to discover the remains of Titanic.
The exhibition — originally exhibited at the Ronald Reagan Presidential Library and Museum — shows the history of the discovery from an entirely new angle. Not only are visitors exposed to the historical events that led to the ship’s finding, but they can hear the fascinating stories of some of the passengers on board the ship. In addition to items borrowed from families of the survivors that have not been reunited since the night the ship sank in 1912, the exhibition contains those from the rich collections of the National Archives and the 20th Century Fox Archives. There are also movie sets and clothes worn by actors from the 1997 movie Titanic.
Price
Regular:$15
Seniors/Students/Military : $ 12
Children 5—12 ( free under 5 ) : $ 10
1. Why did Ballard carry out the 1985 mission?
A. To determine the place of Titanic
B. To save passengers during the Cold War.
C. To help find the reason for Scorpion s loss.
D. To experiment with a new camera system.
2. What can visitors see in the exhibition?
A. The survivors of Titanic.
B. The original design of Titanic.
C. The movie about the ship Titanic.
D. The possessions of the survivors.
3. If a retired couple takes their 4-year-old grandson to the exhibition, how much should they pay?
A. $24. B. $30. C. $34. D. $40.
【答案】1. C 2. D 3. A
【解析】
本文是一篇應(yīng)用文。文章主要介紹了在國(guó)家地理博物館的主題為“泰坦尼克號(hào):不為人知的故事”的展覽。
【1題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)About the exhibition 部分第一段中的“In 1985 Ballard's mission was to dive to depths of 9,800 feet using a camera system called Argo to find and document the exploded remains of the submarine( 潛艇 )Scorpion. The objective of the mission was to gain evidence to determine what led to her loss.( 1985年,巴拉德的任務(wù)是使用名為“阿爾戈”的攝像系統(tǒng)下潛到9800英尺的深處,尋找并記錄蝎子號(hào)潛艇爆炸后的殘骸。這次任務(wù)的目的是獲得證據(jù)來(lái)確定是什么導(dǎo)致了該潛艇的爆炸)”可知 , 巴拉德的主要任務(wù)就是收集失事的潛艇的相關(guān)信息來(lái)確定其失事的原因。故選C 。
【2題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)About the exhibition部分第二段中的“In addition to items borrowed from families of the survivors(除了從幸存者家人那里借來(lái)的物品)”可知,游客在展覽中能看到幸存者的私人物品。故選D 。
【3題詳解】
細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)Price 部分中的“Seniors/Students/Military: $ 12(老年人/學(xué)生/軍人:12美元)”“Children 5 — 12 (free under 5): $ 1 0 (5 - 12歲兒童:10美元,5歲以下免費(fèi))” 可知,一對(duì)退休的夫婦(老年人)的入場(chǎng)費(fèi)為每人 12 美元 , 而他們 4 歲的孫子是免入場(chǎng)費(fèi)的。因此,他們?nèi)藚⒂^展覽應(yīng)付入場(chǎng)費(fèi) 24 美元。故選A 。