A
Besides fun and relaxation,vacations also provide chances to learn and grow.Below are several places that every kid in America should visit.
Ellis Island Museum,New York City
About 40 percent of Americans are offspring(后代)of someone who immigrated through this station.Visiting is a powerful experience,thanks to exhibits.
Lincoln Memorial,Washington,D.C.
This is a city of inspiring(鼓舞人心的)sights:the Washington Monument,the Arlington National Cemetery,and the Jefferson and Vietnam Veterans memorials.Still the 19foot statue of our 16th president is a can'tmiss.
Colonial Williamsburg,Williamsburg,Virginia
Kids growing up with email and iPods might not believe it,but there was life before electricity,and even before a United States.The 301acre openair museum shows hundreds of restored,reconstructed(重建的),and historically furnished buildings,and guides who are dressed like people of that time tell the stories of the men and women of the 18thcentury city.
National Civil Rights Museum,Memphis
The motel where the Rev.Dr.Martin Luther King Jr.was killed is a museum recording the African American struggle from slavery to Rosa Parks and beyond.
Redwood National Park,California
Everyone feels small,in a good way,when walking in the shadows of 300foottall trees—many of which are more than 1,000 years old.
Monticello,Virginia
Besides The Declaration of Independence,one of Thomas Jefferson's other masterpieces is the estate (莊園)he designed and improved over the course of fifty years,located seven miles from the University of Virginia.
You can find more places for kids to visit and see the photos of these sights at Budgetseeing.com.
【語篇解讀】 想讓你的孩子去旅游嗎?本文提供了幾個不錯的地方。
1.According to the passage,the 19foot statue of Lincoln is in .
A.New York City B.Williamsburg
C.Washington,D.C. D.Memphis
C [細節(jié)理解題。根據(jù)“Lincoln Memorial,Washington,D.C.”部分的介紹可知,應選C項。]
2.What can we learn from the passage?
A.The estate that Jefferson designed is right next to the University of Virginia.
B.All of the 300foottall trees in Redwood National Park are over 1,000 years old.
C.The motel in which Martin Luther King Jr.was killed is a museum now.
D.About 40% of the first generation of European immigrants lived in New York City.
C [細節(jié)理解題。根據(jù)“National Civil Rights Museum,Memphis”部分的內容可知,馬丁·路德·金遭刺殺所在的那家汽車旅館現(xiàn)在是一家博物館。]
3.We can infer that Budgetseeing.com is most probably a website about .
A.travel B.education
C.history D.kids
A [推理判斷題。根據(jù)文章最后一句可判斷Budgetseeing.com最有可能是一家關于旅游的網(wǎng)站。]